ASUS представи компактна дънна платка за HTPC

Тази дънна платка е предназначена за инсталиране на процесори AMD модели със сокет AM3. На борда на дънната платка има двойна конфигурация за монтиране на рам DDR3. Също така на системният борд има три конектора, за свързване на хард дискове и оптични устройства с интерфрейс SATA2, което позволява трансфер на данни със скорост до три гигабайта в секунда.

В допълнение, моделът M4A88T Deluxe-I е оборудван с вградена графична карта Radeon HD4250, но за любителите на по-добра графика, има слот за директна графична карта, чийто формат е PCI-Express x16.

Новият продукт отговоря на звуков процесор до 5.1. За свързване новият продукт на ASUS предлага, Bluetooth адаптер е Ethernet. Също така предлага нови конектори за свързване на външни устройства чрез SATA и USB с два бързоходни конектора поддържащи стандартни USB 3.0.


Свързването на монитора е възможно през HDMI кабел,  както и през DVI. Отбелязва се също така, че дънната платка M4A88T Deluxe-I е подобна на бордовата система  M4A89GTD PRO, която може да използва Core Unlock предназначена да подобрявя ефективността на процесора.

От търговски съобщения на дънната платка ASUS M4A88T Deluxe-I продажната цена на този продукт все още не е обявена.

Източник: news.modnews.ru.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here