История на ModsBG

Историята на ModsBG започва началото на далечната 2005 година. Това е първият сайт в България, който е насочен към това изкуство. Началото дават Apocalypse, Veseliq и Bolder. Сигурно много от вас ги познават. Те сформират екип от няколко млади българи и в продължение на година и успяват да направят ModsBG най-добрия български сайт за модинг ентусиасти.

За жалост твърде хубавите неща са кратки – през 2006 екипа се разделя, заради различие в идеите за развитие на сайта. За кратко време останалата част от екипа, заедно с няколко нови члена преодоляват раздялата и за отрицателно време връщат сайта на крака. Реалността обаче остава груба… явно има проклятие над сайта. Той претърпява многобройни опити за хакване, някои от които се оказват успешни. Губи се голяма част от базата данни, след това и форума загива. Няколко месеца по-късно и самия хост е спрян, а сайта изчезва за близо година. Веднага след това екипа отново се сформира и работата започва наново. За онова време ключва роля играят Bots_Revange, FEEL_MY_HATE и Poseydon. Без тях и помощта, която са оказали едва ли сайта щеше да съществува в момента.

През 2007 сайта преминава в ръцете на Ram_Page, тъй като Apocalypse започва активно учене. Ram_Page от своя страна с голям хъс и много усилия го поддържа на изключително високо ниво. Създава много нови удобства на потребителите и като един истински гладиатор преборва стотиците хакерски атаки. Естествено годините минават и живота понася и него във вихъра си.

През 2009 година сайта преминава в ръцете на Poltargaista. Както предишните собственици на сайта, така и той успява за отрицателно време да сформира нов екип и да възвърне славата на сайта. Биват направени много промени не само по дизайна, но и функционалността на сайта. През 2010 година ModsBG.com сключва партньорство с ModReactor.com, както и с гиганта HardwareBG.com. С невероятна скорост сайта набира сили за пореден път, като дори е възможно да надхвърли всичките си предишни постижения! През 2010 година са направени много промени, но предстоят още доста.

За момента сайта се поддържа безпроблемно от скромния му екип и радва своите посетители с невероятни материали всеки ден!

In ModsBG We Trust!