The History of PS3 Mods

Историята на PS3 модовете.


Huge 750GB Playstation 3

Изглежда някой си помислят, че 40,60 или 80гб не са достатъчно голямо пространство. Добре сега имаме нужното пространство, кога ще играем?

Celebrities PS3 Love

Известните личности не само се радват на дрехи, храна и много пари, но те също така получават специално направени Плейстейшън 3 конзоли. Какво им става, нямат ли достатъчно пари сами да си купят, трябва само да попитат? Казали ли са въобще моля ?

GT Challenge PS3 **bleep**pit

Дай ми ключовете, аз ще карам! Тва би било абсолютното скоростно преживяване, да шофираш и летиш, използвайки ПС3 платформата. Шофирането на Гран Турисмо или летенето през небето ще придобия савсем друг смисъл, когато използвате тази bleepet симулация .

Water Cooled Playstation 3 System

След часове играене, Плейстейшън 3-ката ще се нуждае от допълнителен начин за охлаждане. Тъй като ни е трудно да я оставим да си почине,  конзолата ще трябва да получи малко допълнителна помощ от дробовете си.

Kobe Bryant PS3

Също като останалата част от известните личности , играчите получават свой Плейстейшън 3 конзоли .

Rainbow Six PS3

Това е прекрасна гледка за очите , правейки го върховната част от тази Плейстейшън 3 мод колекция

 

Playstation 3 Laptop

Плейстейшън 3 Лаптопа бе направен от невероятният модър Бен Хек за Engadget и по-късно бе продаден на търг, като приходите отишли за благотворителност. Както се подразбира, това е комбинация от Лаптоп и Плейстейшън 3 конзола, което осигорява върховният мобилен гейминг. С лекичките си 16 паунда , той съдържа 17 инчов монитор и всички други добавки без които не можем .

PS3 with mini screen

В този мод просто е добавен един миниатюрен екран , за да се играе нормално на конзолата .

Metal Gear Solid 4 PS3 mod.

Източник на информацията: ЦЪК !

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here