Зеге + пила = ?

alt

alt

 

 

Зеге + пила = ?

Не знам за вас, но когато видя някаква машинка, все ме обземат мисли как да я проспособя да прави повече от това, за което е направена?! Е имам много интересни решения. Днес ще Ви представя един по-различен мод. Мод не на комп, а на машина. „Или какво се получава като крастосаш пила и зеге?“

Ето за какво става дума. Нужните са Ви зеге и пилички с цилиндрична форма (като от снимката).
alt
На зегето му махате ножа.
alt
Обърнете внимание на формата на дупката, в която влиза самия нож.
alt
Пилата, която ще поставяте трябва (само ако се наложи) да и се придате същата форма в края и, за да пасне идеално и да има здрав захват. Това става със шмиргел или с абразивната приставка на дремела.
alt
Махнете алуминиевата основа на зегето и ролката с водещото колело, на тях по- късно ще им обърнем внимание. Поставете пилата в държача и проверете как пасва, има ли луфтове. Ако всичко е ОК, затягате и сте почти готови.
alt

alt

Сега, водача (или както се казва това) играе много важна роля и в никакъв случай не го забравяйте!
alt
Водача се завива на мястото му, НО с една разлика :
Трябва да е като на снимката!
alt
И така, вече ста готови да пилите наволя каквото Ви падне и както Ви падне. Било отвори за кабели или друго. Машинката е във Ваши ръце! 😉
alt

Снимки : http://www.silentmods.com

За въпроси, коментари и предложения – нашият форум е на ваше разположение!

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here