Проект XBOX 360 Supreme

alt

alt

Холандския модър, Kier не е непознат за нашия блог. През последните седмици сме виждали негови проекти на  Cooler Master HAF-XL и Lightening McMod вдъхновен от филма на Pixar. Къде Kier намери време да направи толкова много страхотни модове? Последния му проект , XBOX Supreme “ може да бъде най-готиния Xbox 360 Falcon система на всички времена. Ние обичаме как той използва компоненти за водно охлаждане в ръчно направени epic проекти.

alt

Алуминиевия корпус е от кутия Li XB-01. Tribal дизайна, който е покраищата на плексигласовия прозорец е ръчно гравиран на ръка.

alt

В задната част има радиатор Black Ice GT Stealth , който е обвит с плексиглас 1/8″ thick UV Green acrylic sheet и fan grill (решетка за вентилатор) който е боядисан в черно Brain Drain” 120mm fan grill.

alt

Kier слага резовар EK Multioption X2 – 250 Advanced и пълни с зелена течност Feser One UV Acid Green.

alt

CPU-то и GPU-то се охлаждат от водни блокове EK Supreme HF Nickel, свързани с черни Bitspower фитинги.

alt

alt

alt

Между панелите е сложил зелени UV акрилни листове с дебилина 1 / 8 , който са осветени.

alt

Водната помпа Laing DDC-1 MCP 350 е заобиколена от въглеродни нишки (влакна) 3M Di-Noc.

Очакваме с нетърпение да видим какво Kier е планирал за следващия си проект. Дотогава можете да проверите всички страхотни модове на Kier на неговият уебсайт madebykier.

Източник: casemodblog.com

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here