Извит геймърски монитор – AOC AGON UltraWide

Извит геймърски монитор AOC AGON 35 G

Новият извит монитор от AOC – AGON AG352UCG спокойно може да бъде наречен най-поглъщащият дисплей от премиум гейминг серията на AOC AGON до момента.

След като наскоро разбуни гейминг духовете с извития AG352QCX, AOC отново е на фокус в индустрията. С изключително малкият си радиус на извивката от 2000 мм новият извит монитор от AОC поставя играча в центъра на действието.

Технологията NVIDIA G-SYNC допринася за уникално плавно и отзивчиво геймърско преживяване като минимизира накъсването, насичането и закъснението на сигнала.

Мониторът предлага UltraWide QHD резолюция (3440 x 1440 пиксела), с което световете от игрите да оживяват с кристални и много детайлни графики на големия 35″ (88.9 см) екран.

Интелигентните настройки като AOC Shadow Control и удобните функции като стойката за слушалки и дръжката за пренасяне правят AG352UCG подходящ избор за професионалисти в електронните спортове. Визията на извития AG352UCG може дори да бъде персонализирана с помощта на неговите настройващи се цветни LED светлини.

Виж най-продаваните гейминг монитори

Мониторът е снабден с ергономична настройка и технология за защита на очите, които допълнително допринасят за опазване здравето на играчите.

35 инчов извит гейминг монитор на уникална цена  2000 мм извивка и NVIDIA G-SYNC: AOC AGON AG352UCG

AOC AGON AG352UCG – уникални гейминг усещания

AOC AGON AG352UCG предлага 35″ (88.9 см) VA панел с UltraWide QHD резолюция от 3440 x 1440 пиксела, която позволява на играчите да се „гмурнат“ в епичните геймърски светове с остри като бръснач графики с много детайли.

Форматът 21:9 предлага на геймърите по-широко зрително поле, което може да е само в тяхна полза в много игри, а и спомага за още по-пълно потапяне в действието. Този ефект драматично се увеличава от извития екран на AG352UCG с много малък радиус от 2000 мм.

Вдлъбнатият екран подобрява възприемането за дълбочина от страна на зрителя като намалява изкривяването на картината, а всичко това допринася за качествено ново ниво на потапяне в геймърското изживяване. Малкият радиус от 2000 ммправи извивката още по-обгръщаща в сравнение с дисплеите с по-голям радиус.

Плавен геймплей с AOC AGON AG352UCG

В допълнение на високата честота на опресняване на монитора от 100 Hz, модулът NVIDIA G-SYNC, вграден в AOC AGON AG352UCG, синхронизира опресняването на екрана със съвместими графични процесори на NVIDIA.

По този начин практически се елиминира накъсването на картината, както и насичането, и входното закъснение на сигнала. Резултатът е супер плавна графика и много отзивчив геймплей, без всякакво разсейване, което позволява на систезаващите се геймъри да постигнат най-доброто.

Технологията NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) дава на играчите възможност за намаляване на замазването при движение и призрачните ефекти.

Монитор за геймъри - 35" AOC AG35

Ергономична стойка и стилни настройващи се LED светлини

Комфорт при игра с AOC AGON AG352UCG

Настройките на дисплея и стойката на монитора предлагат многообразие от опции за напасване на AOC AGON AG352UCG към индивидуалните нужди на геймърите. Опцията AOC Shadow Control, например, осветява тъмните зони на изображението и затъмнява ярките части, без да засяга останалото съдържание на екрана. За да предотврати зрителен дискомфорт и умора по време на продължителни сесии, технологията AOC Flicker-Free регулира яркостта на монитора посредством система за задно осветяване с прав ток, което намалява трептенето. Опцията AOC Low Blue Light също намалява потенциално опасната синя светлина с къси дължини на вълната.

За да позволи на геймърите да играят в здравословна поза, AG352UCG идва със солидна и много ергономична стойка, наречена AOC Ergo Base. Тя предлага настройка по височина, завъртане и накланяне, което позволява на играчите да намерят удобна позиция и да намалят риска от болки в гърба. Удобнатадръжка за носене прави лесно транспортирането на AG352UCG до LAN партита и събития, а свалящата се стойка за слушалки позволява на потребителите да оставят слушалките си на безопасно място по време на почивка.

Собствен стил за всеки геймър

Освен впечатляващата си производителност и удобни възможности, AOC AGON AG352UCG предлага елегантен и отличаващ се дизайн. Изгледът на монитора може да бъде адаптиран към индивидуалния вкус на играчи и отбори благодарение на LED светлините на гърба и в долната част на рамката на екрана, които могат да бъдат настроените да светят в три цвята (червен, зелен, син) с три нива на яркост.

AOC AGON AG352UCG ще бъде наличен през март 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 1790 лв. с ДДС.

Спецификации на AOC AG352UCG

Модел AG352UCG
Дисплей 35″извит VA100Hz
Резолюция 3440 x 1440 пиксела
Технология на синхронизация G-SYNC
Входен сигнал
 • 1 x HDMI
 • 1 x DisplayPort
 • 4 x USB 3.0
  Audio out
 • Microphone in/out
Специални функции
 • AOC Ergo Base (настройка по височина, завъртане, накланяне)
 • Стерео високоговорители
 • 4 ms GtG време за реакция
 • 2000:1 контрастно съотношение
 • 100% sRGB цветови спектър
Наличен в Европа март 2017
Препоръчителна цена 1790 лв.

 

Коя е фирмата AOC

AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласния сервиз, атрактивните дизайни, ергономичните и иновативни продукти, щадящи околната среда и конкурентите цени са причините, заради които все повече и повече крайни потребители, корпоративни мениджъри и дистрибутори се доверяват на AOC. AOC предлага дисплеи, които задоволят изискванията на всеки тип потребител, независимо за професионална, домашна или гейминг употреба. AOC е подразделение на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD дисплеи в света.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here