Гейминг съвършенство от HP – OMEN

Геймърски лаптоп от HP

HP представи нова линия OMEN гейминг иновации, включващи по-малък и по-мощен преносим компютър OMEN 15, разширена функционалност на софтуера на OMEN Command Center с OMEN Game Stream, и разнообразие от гейминг аксесоари от професионален клас, които включват първия в света гейминг хедсет с активна технология за охлаждане на слушалките.

Геймингът е една от най-бързо растящите PC категории в света и много успешен бизнес за НР. От представянето му през 2016, OMEN се превърна в успешна глобална гейминг марка, разпознаваема с това, че носи висока производителност, смарт софтуер, зашеметяващи дисплеи и разрастваща се линия от задължителни аксесоари, готови за игри на най-високите нива в електронните спортове.

Геймърски лаптопи HP Omen 15 – промоции и ниски цени

“Нашият неповторим дизайн и инженерната ни смелост създават наистина отличителни хардуер, софтуер и оборудване, от които геймърите се нуждаят, за да се представят по най-добрия начин“, споделя Анна-Софи Хайдберг, мениджър Потребителски персонални системи, Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc.

“Независимо дали с нашия най-мощен преносим компютър OMEN 15, с новата професионална клавиатура Sequencer и мишка Reactor или с революционния хедсет Mindframe, с първата в света активна технология за охлаждане на слушалките, OMEN непрестанно издига нови стандарти за технология, която води геймърите до върха.“

Геймърски лаптоп HP OMEN 15

С последната модификация от серията за геймъри мобилният компютър OMEN 15 вече е още по-мощен и в същото време стилен, дава на любителите на игрите по-добра мобилност, едновременно с подобрен хардуер и желаните от тях характеристики.

Конструиран за високи гейминг постижения и силно изживяване на играта и създаден с възможности за подобрения, този уникален лаптоп е оборудван с всичко, което геймърите търсят в едно устройство, предоставяйки преживявания от най-високо ниво в движение или у дома.

Характеристики на HP OMEN 15

Мощност: Удивителни графични карти за виртуалната реалност на NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 с MAX-Q Design3. 8-мо поколение четириядрени Intel® Core™ i+4 H или шестядрени процесори5 и до 32GB DDR4-2666 RAM ще подсилят последните устройства и ще успеят да извършат множество операции едновременно, както и да ръководят с лекота програми, изискващи много памет. Преносимият компютър включва гъвкаво разнообразие от възможности за съхранение, включително SSD, HDD, SSD + HDD, или дори HDD + Intel® Optane™ памет6 за ускоряване на запаметяването.

Охлаждане: Създаден с мисъл за високата температура, която създава геймингът, с по-големи вентилатори, 3-фазен мотор и подвижни динамични лагери, които да създават по-малко триене и по-последователен контрол върху скоростта на вентилаторите във всички конфигурации. Вентилаторите на гърба и от долната страна на компютъра притеглят хладния въздух, докато 2 големи вентилатора избутват навън топлината от страничните ъгли. Избрани конфигурации7 включват разширени вентилаторни зони от долната страна на компютъра, за да засилят въздушното течение.

Не пропускайте: Избор на геймърска мишка

Потапяне в играта: Зашеметяващите картини се визуализират бързо на 15.6-инчов диагонален дисплей с възможност за избор между 144hz 1080p, 60Hz 4k8 или 60Hz 1080p и NVIDIA G-SYNC™ технология на избрани конфигурации7. Плътен звук пулсира през стерео тонколони9, подсилени със звука на Bang & Olufsen и дискретен звуков усилвател. Тези, които предпочитат да използват хедсетове, могат да се насладят на DTS Headphone:X®10 за симулиран заобикалящ звук, чрез който може да се посочи от къде идва всяка стъпка или обкръжаващ шум.

Ъпгрейд: Направи-си-сам допълненията се добавят лесно чрез болтове в основата на компютъра, както и чрез единичен панел за достъп за съхранение и памет. Преносимият компютър идва с голямо многообразие от портове, намиращи се в задната част и позволяващи повече свобода на движение, особено за тези, които използват мишка с кабел.

OMEN Game Stream

HP продължава да добавя нови удобства към своя OMEN Command Center софтуер с всяка нова модификация. Командният център OMEN идва предварително инсталиран на новия OMEN 15 и предоставя възможността да оползотвориш мощността на своя компютър, за да се излъчва игровото съдържание на други устройства, поддържащи Windows 10.

OMEN HP Mindframe хедсет

Известен източник на неудобство за геймърите е топлината на слушалките им в дълги периоди на игра. Близо половината от геймърите (46%) определят удобството като най-важната характеристика при избора им на хедсет. Новият OMEN Mindframe решава този проблем. Той предоставя първия в света хедсет с активна технология за охлаждане на слушалките. Този революционен хедсет е оборудван с изключително иновативно озвучаване и е проектиран с идеята за абсолютен комфорт.

 

Характеристики на слушалките OMEN HP Mindframe:

• Комфорт: Контролиран с OMEN Command Center софтуер, това патентовано охлаждащо решение е проектирано с термоелектрично устройство вътре в слушалките, което провежда топлината от акустичната кухина на ухото навън, така че на геймърите да не обръщат внимание на топлината, а да останат концентрирани в напрегнатите ситуации.

• Лукс и удобство: Удобството остава главен приоритет, представен чрез лента за глава, която може да настройвате сами с олекотено окачване. Меките кожени възглавнички за ушите носят изключителна релаксация.

• Реализъм в геймплея: Използва се реалистично позициониран звук и ясна 3D представа за пространството с DTS Headphone:X®10 и 7.1 виртуален съраунд звук, за да се проследи всяка стъпка на врага.

• Лесен за употреба и настройка: Може да се води ясна комуникация с шумоизолиращия еднопосочен микрофон, който незабавно се заглушава при обръщане нагоре и включва звука си, при обръщане отново надолу. Настройва се бързо чрез бутона за силата на звука на слушалките. Може да се усети всеки цвят с RBG осветлението и ефекти, които могат да бъдат редактирани и контролирани през OMEN Command Center софтуера.

• Разширени възможности за връзка: Когато не се играе на компютъра, потребителите могат да се възползват от USB 2.0 Type-A конектора за връзка с други оборудвани с USB мобилни устройства.

OMEN by HP Sequencer клавиатура

Потребителите могат да маневрират с висока скорост и да получат предимство пред конкурентите си с оптично-механични прекъсвачи. Направена със здрава чувствителна горна част, олекотена рамка от анодизиран алуминий и USB порт в задния ляв ъгъл за още по-голямо удобство, OMEN Sequencer носи възможности за бърза реакция, приспособимост и стабилност.

Геймърски клавиатури HP Omen

Характеристики на гейминг клавиатура OMEN by HP Sequencer:

• Светкавично бързо време за реакция: Потребителите могат да се насладят на водещата в индустрията технология на оптично-механичния прекъсвач Blue, която гарантира време за реакция от 0.2ms. Това е приблизително десет пъти по-бързо от традиционните механични прекъсвачи. Така се дава на играчите най-доброто от двете страни – механичен прекъсвач, който могат да усетят и приноса от скоростта на оптичния клавиш.

• Бързо приспособяване: Визуално впечатляващият червен метален скролиращ бутон за регулиране на звука и специализираните клавиши позволяват да се правят промени в звука за части от секундата.

• Отличителни цветове: Потребителите могат да намерят цвят, за която и да е тема, с индивидуално осветени RBG LED клавиши, даващи избор от 16.8 милиона цвята. Всички те са с уникални ефекти и могат да бъдат настройвани през командния център OMEN Command Center.

OMEN HP Reactor мишка

OMEN Reactor е проектирана с изключителна точност, за да дава на геймърите конкурентно предимство, добавяйки поредица нови характеристики, включително първия досега здрав алуминиев USB кабел, който намалява усукването и приковава вниманието.

Характеристики на геймърска мишка OMEN HP Reactor:

• Уникално бърза реакция: Забавянето на кликовете на мишката е вече в миналото, благодарение на технологията на оптично-механичния прекъсвач, която улавя светлинни лъчи и дава реакция от 0.2ms на левия и десния бутон. Това са скорости три пъти по-бързи от традиционния механичен прекъсвач на мишката.

• Бърза и точна: Оборудван с най-модерния оптичен сензор eSports-клас, с 16,000 DPI, от който геймърите печелят огромно предимство там, където скоростта на реакция и прецизността са от най-голямо значение.

• Комфорт с възможност за персонализация: Внимателно проектираната ергономична форма, прецизирана за eSports, има гумени дръжки от двете страни в комбинация с регулиращо се пространство за отмора на китката. То е балансирано на метална серпентина, която осигурява разнообразие от позиции за почивка на китката и спомага за удобна игра.

• Персонализирани настройки на осветеността: Геймърите могат да създадат личен отпечатък, като настроят осветлението и ефектите за две програмируеми RGB LEDs, чрез OMEN Command Center софтуера.

OMEN X by HP Transceptor раница: Върховната преносима раница за геймъри

Тази многофункционална раница е проектирана, за да направи гейминга „в движение“ лесен, удобен и стилен, като същевременно подсигурява всичко да остане спретнато и в безопасност. Раницата OMEN X by HP Transceptor е създадена за тези, които изискват най-доброто, и искат да вземат своя преносим „гейминг живот“ навсякъде със себе си – когато и да е, където и да е.

Характеристики на раницата за геймъри:

• Устойчива на природните стихии: Геймърите могат да са спокойни с раницата OMEN X – HP Transceptor. Тя е защитена от виелици, чрез устойчиви на метеорологичните условия материали, твърдо дъно, джоб, блокиращ радиочестотната идентификация, както и подплатено 17-инчово отделение, отговарящо на условията на летищните власти, с контактна дръжка, които правят преминаването през летището неусетно.

• Лесна организация: Запалените геймъри могат да избегнат досадното помнене къде-какво са прибрали, с полезно етикетиране на джобовете, които показват къде могат да се съхраняват безпроблемно ключовите аксесоари. Гарантирано е удобството от закопчаващото устройство Fidlock, както и на дизайна с навиваща се горна част, с която може да се регулира обема на преносимото устройство.

• Удобна за носене: Веднъж опаковано, всичко може да бъде удобно пренесено, благодарение на подплатените дръжки на раменете, хастара с въздушни канали и нагласящата се каишка за гръдната област.

OMEN by HP Mouse 400

За геймърите, които се нуждаят от нещо, което да им върши добра работа на достъпна цена, мишката OMEN by HP Mouse 400 с механични прекъсвачи OMRON е допълнена с най-необходимото, за да влезе направо в играта. Това включва избираем „снайпър режим“, при който функцията за бутона напред намалява DPI до 400, а докато е задържан натиснат, увеличава прецизността, за „прицелване“.

OMEN by HP Mouse Pad 200 и твърд Mouse Pad 200

Никоя гейминг конфигурация не е завършена без мишка, която осигурява точното количество триене, за да изпълнява непрестанно задачите си на ниво. С мишката OMEN by HP Mouse Pad 200s, твърда и мека опция се предлагат в помощ на геймърите, които търсят бързи, плавни движения, както и на тези, които биха искали малко повече съпротивление с цел по-голяма прецизност.

OMEN by HP Цени и наличност

• OMEN 15 ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през юни с начална цена €999.
• OMEN by HP Mindframe хедсет ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през октомври с начална цена €199.99.
• OMEN by HP Sequencer клавиатура ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена €179.99.
• OMEN by HP Reactor мишка ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена €79.99.
• OMEN X by HP Transceptor раница ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юни с начална цена €219.99.
• OMEN by HP Mouse 400 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €39.99.
• OMEN by HP Mouse Pad 200 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €19.99.
• OMEN by Hard Mouse Pad 200 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €24.99.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here