UV трикове

Пред известно време един колега бе написал статия как да си направим UV лампа за PC-то. Е рано или късно тя омръзва, затова се налага малко да разнообразяваме детайлите.

За изпълнението на този готин мод ще ви трябва ултравиолетова лампа, която предполагам имате, химикали реагиращи на ултраиолетови лъчи (без значение от цвета)

и малко повече от 30 минути за самото изработване 😉

Изберете цвета, който ви харесва и изкарайте видео картата или дъното си. С този цвят повторете линиите на картата или дъното, а с някои друг оцветете спойките. Цялата работа се свежда до това много бавно и внимателно да ги оцветите, за да не излезете от пунктирите и химикала да отпусне повечко мастило, за да си личи.

Можете да принтирате някаква малка картинка, която много ви харесва и след това да я прекопирате върху хард диска или CD устройството си. Получава се невероятна комбинация
Е толкова по този мод, не се отчайвайте, ще добавям и други „гъзарии“, които ще можете да избробвате под светлината на вашата ултравиолетова лампа.
П.С. Сещам се и за едни подобни спрейове, които също реагираха на UV, но не знам дали ще можете да ги намерите (аз не успях). И ако все пак откриете такъв, можете да боядисате перката на вентилатора си, повярвайте ми, ефекта е невероятен – виждал съм го! 🙂

Приятно модване!

Ето едно малко допълнение.

Махнете вентилатора на процесора си и добре го почистете.

След това с четка за съби или с фин плат почистете и процесора.

След като сте изкарали вентилатора, облепете „черупката“ му и оставете само перката.

Със спрей реагиращ на ултравиолетова светлина

я напръскайте добре и изчакайте да изсъхне.

Сглобете изделието и NJOY! 🙂

<Снимките са взети от MeTKu.Net >

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here