UV реагираща вода за Вашето водно охлаждане

С тази статия ще ви покажа как да си направите вода която реагира на ултравиолетова светлина ( UV ).

Нужни материали:
Маркер за подчертаване.Аз ползвах жълт,но водата стана зелена точно както исках.
Макетно ножче
Ръкавици
Естесвено източник на UV светлина ( в случая неони от компютъра)

Първото което направих е да извадя пълнителя от маркера.На дупето на маркера има залепена капачка.Взех клещите и с един напън откъртих капачето.Вадите нещо като пълнител-памук напoeн с мастило увито в прозрачна материя.

Взимате макетното ножче,пълнителя и ръкавиците и заминавате към мивката.Изполвайте някакъв
по-широк и дъбок съд.Малко по-голям от този на снимката,за да не разпилявате допълнително мастило в мивката.

Ръкавиците са задължителни ( струват стотинки във близката аптека ) .Все пак не искате заедно с водата и ръцете ви да са зелени и светещи…..

Пускате водата леко да тече върху памука и почвате да го стискате да изтече това което е събрано най в началото.Аз използвах топлата вода от бойлера,според мен така ще е по-лесно.След малко стискане вземете макетното ножче и направете ряз по цялата дължина.Продължете изстикването на мастилото.Внимавайте да не се разпилява навсякъде-целете съда.След време памука просто няма да пуска повече.Готови сте 🙂 Тази „вода“ е перфектна за Вашето водно охлаждане.Само трябва да сложите другите химикали да не жабясва.Тъй като аз нямам водно просто си я направих да ми свети …. мега якото е Money mouth

Статия : Тhe EnD

Въпроси и коментари по темата в нашия форум ТУК

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here