Ръководство: Модификация на кутия Corsair Vengeance c70 плексигласов прозорец.

alt

alt

Corsair Vengeance c70 вдъхновена военна кутия е станала много популярна, тъй като ние направихме първи ревю. Направихме това ръководство да ви покажем как да си направите свой собствен плексигласов прозорец.

alt

Кутия Corsair Vengeance C70 с фабричен плексигласов прозорец.

alt

Някои собственици на C70 са отбелязали, че гледката е частично препречена от отворите за вентилаторите.

alt

Много лесен начин за изрязване на плексигласовия прозорец от страничния панел на C70. Запазете 16x винчетата от черния фабричен плексигласов прозорец. Можете да ги използвате, за да ги сложите на новия плексигласов прозорец.Обърнете внимание на четирите отвора на черния плексигласов прозорец са разположени на определени места.

alt

Очертаите фабричния плексигласов прозорец върху един лист плексиглас с размер 24″ x 24″ sheet of 1/8″ thick, Clear, “Cast Acrylic”. Можете също да използвате плексиглас, които можете да намерите в Home Depot или Lowes Home Improvement Store, в раздел Window. Аз предпочитам прозрачноста и издръжливостта на “ Cast Acrylic „, които можете да поръчате онлайн от Tap Plastics .

alt

Използвам вертикален Saw ( Банциг) за изрязване на новия плексиглас, но можете да използвате настолен циркуляр или прободен трион с 18 TPI биметално ножче.Биметалните ножчета са направени за рязане на пластмаса или метал.

alt

Моят банциг 14″ Grizzly Vertical , който работи благополучно от 6 години. Използвайте биметален нож с размер 1/8 „х .025 за рязане на акрил и метални листове.

alt

Тази стъпка не е задължителна! Заоблете ъглите на плексигласа с пила, но не е нужно да са заоблени ъглите, които не са видими извън кутията.

alt

Предлагам да използвате свредло Plas-Drill  1/4″ drill bit за да пробиете отворите в плексигласовия прозорец. Можете да използвате нормално свредло, но рискувате да напукате плексигласа, особено ако използвате плексиглас вместо от“ Cast Acrylic.Plas-Drill bits са свредла за пластмаси специално заточени под ъгъл изключително прецизно, подходящо за правене на чисти и концентрични пробивания в материала.

alt

Поставете страничния панел на новото парче плексиглас и подравнете , уверете се, че е центрирано и отбележете местата за отворите на винчетата.

alt

Използваме свредло Plas-Drill  1/4″ drill bit за пластмаса, за да направим монтажните отвори.

alt

На тази снимка е поставен новия плексигласов прозорец на гърба на панела, за да ви покажа как трябва да изглеждат отворите за винтовете.

alt

alt

Премахнете хартията или наилона, след което сложете вашия нов плексигласов прозорец.Главите на черните винчета трябва да се подават.

alt

Използвайте фабричните 16x черни монтажни винтове, за да закрепите новия плексигласов прозорец.Ще трябва да намерите разделители или шайби, които са с размер 3/16 (5мм) дебелина. Разделители и шайби можете да си намерите от магазините за хардуер или у дома.Избрах да използвам тези fan grommets (кабелен проход ) като ограничители, за монтирате на плексигласовия акрилен лист.

alt

fan grommets (кабелен проход ) използва се като ограничители, за монтирате на плексигласовия прозорец.

alt

Новия плексигласов прозорец е сложен!

alt

Сега можете да видите във вашия компютър без нищо да ви пречи. Останете на линия.Ще бъде споделено още модове на кутия Corsair Vengeance C70 тук скоро!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here