Паякоподобни колони

Преобразяване на обикновенни тонколони в паякоподобни.

Вече е трудно да събера отново това, което ме вдъхнови да сътворя тези тонколони с „паякови крака“, но все пак съм запазил някои от снимките. Тонколоните изглеждат леко големички на снимките, но не са чак такива в действителност.

Такъв мод се прави елементарно. Първо,“краката“ се режат и залепят. Моля, обърнете внимание, че
лепилото засъхва бавно и не си струва да прибързвате в такива работи. За краката аз използвах плексиглас, но става и от пластмаса или дърво. Общо-взето – който-каквото има под ръка.

Следва декорът на колконите. Той е изрязан от огледална пластмаса. Надявам се никой да не си помисли, че това е огледало. Въпреки, че е възможно с лазер да се изреже от стандартно огледало, но не си заслужава нервите.

Когато свършите с външната декорация, идва ред да се погрижите и за осветлението. Аз използвах прозрачна пластмаса и светлинно-предавателни диоди.

Приятна работа от DesireSnake.

Въпроси и коментари по темата в нашия форум ТУК.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here