ON! Fest 2011 и HardwareBG Overclock турнир

На 16, 17 и 18 септември 2011 г. в София, ще се проведе уникален за България младежки фестивал. Целта на „ON! Fest 2011“ е да събере на едно място най-популярните младежки занимания: съвременна музика, състезания и демонстрация по танци, скейтборд, графити, японска култура, beatbox и т.н.

Програмата включва и представяне на нови IT технологии и турнири по компютърни и конзолни игри, които ще наситят атмосферата с още по-силни емоции, а за най-големите ентусиасти ще има и заделена LAN Party зона и турнир по овърклок с големи награди за тези от вас, които ще се проявят като най-добрите овърклокъри в България.

Повече подробности за първото издание на младежкия фестивал ON! Fest 2011
ЛАН парти зоната е мястото, където всеки желаещ може да донесе компютъра си и всички участници заедно да сформират една голяма мрежа за игра и забавления в рамките на събитието. За всеки регистрирал се във формата по-долу ще осигурим, след като потвърди участието си, следните неща: Маса, Стол, Ток (според нуждите на всеки), Интернет, достъп до общо спално помещение. Зоната ще има денонощна охрана и 24 часа съпорт. Регистрацията на място започва от 9:00 часа в Събота (17 Септември). Цената на билет за участие в LAN Party-то е 30 лева, като на главната страница на сайта още утре (08.09.2011) ще намерите информация как може да спечелите и безплатен билет за участие.

HardwareBG турнирът по OVERCLOCK ще се проведе в рамките на два дни (събота и неделя 17-18 септември) и ще бъде в два кръга – квалификационен и финален. Съответно в събота ще се състоят квалификациите, а в неделя финалите. В квалификационния кръг на турнира по овърклок всеки желаещ участва със собствената си машина/сглобка, докато във финалния кръг финалистите ще се състезават при сглобяване, настройка и овърклок на машини с идентични хардуерни компоненти. Целта на квалификационния кръг е достигане до най-добрите 6 овърклокъра в категория, а именно тези, които ще имат възможността да отидат на финал и ще могат да покажат кой наистина е най-добрият овърклокър в България в съответната категория – Intel и AMD. Така че ако овърклока на хардуер не ви е чужд, то може да заповядвате и да покажете своите умения, а и да спечелите нелоши награди… най-добрите във всяка категория на финала ще получат сглобените от тях системи, а и за останалите участници са предвидени доста интересни награди. Очаквайте и интересни игри с публиката, така че и зрителите ще могат да покажат знанията си и да отнесат някоя друга тематична награда.
Допълнителни подробности ще намерите и в тази тема във форума

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here