Новия прототип на NZXT

alt

alt

Computex 2010 отновно събраха погледите с инвоации в сверата на PC модинга.

Както винаги на изложението Computex 2010 се събират много иновативни идеи. Американската компания NZXT не е изключение – и те представиха своя нов проект за кутия – NZXT Phantom.

alt

Отличителни черти на кутията са асиметричните черти, нестандартния цвят, който да изпъква пред големия набор от черни кутии на NZXT. В допълнение към страхотния външен вид, кутията има и страхотна функционалност – има вграден fan controller, който поддържа до 5 вентилатора и до 20 вата на канал, има възможност за инсталиране на водно охлаждане, пригоден е за безвинтово закрепване на компонентите, място за прикриване на кабелите, има и добра система за охлаждане на самата кутия.

Самата кутия се очаква да се появи малко по-късно тази година. Все още няма ревю на нея, но журналистите от Tweak Town са записали интервю с един от основателите на NZXT, който обеснява предимствата на новата кутия.

alt

Източник: ModMag

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here