ModsBG Toolbar

alt

ModsBG пуска свой собствен toolbar за IE, FireFox и Safari.

ModsBG стартира дългоочаквания toolbar. Създаден е да работи съвместно с IE, FireFox и Safari, но от тестовете показа, че се сработва и с други браузъри (Opera, Chrome…).

Toolbar-а предлага бързо търсене в ModsBG и Google, предлага RSS четец вързан директно към сайта, показва времето във вашия град, има опция за следене на FaceBook профила ви, както и на многобройните ви е-мейл акаунти. Тулбара предлага и набор от ‘Gadgets’ като са включени само два (Notes; Show my IP), но потребителите имат пълната свобода да добавят такива, каквито им трябват. Бара е снабден и с опция с блокиране на нежелани popup прозорци, privacy настройки, чистене на кеш и много други.

За жалост сме притиснати от времето и доста функции не бяха добавени. За сметка на това toolbar-а може да бъде напълно изменян от самите потребители и позволява на всеки да го настрои според вкуса си. Има и опция за лесно обновяване, така, че проверявайте всяка седмица за нови ъпдейти.

alt

Ако желаете да добавим RSS четец към вашия сайт, да ви включим в търсачката на toolbar-а или да пуснем рекламно съобщение, то не се колебайте да се свържете с нас.

Toolbar-а е напълно безплатен и свободен за ползване и разпространение. За да го свалите и инсталирате е нужно да посетите тази страница.

За въпроси, коментари, предложения, оплаквания и прочее – нашият форум е на Ваше разположение!

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here