LED Мод на CD/DVD

Наблегнали сте на определен цвят и само сидито ви се отличава със зелена светлина.Сменето го с желаната от вас!

Светлината се намира на различни места , но почти винаги е зелена.За да разглобим сидито първото което трябва да направим е да изкараме поставката.Вземете кламер или нещо тънко и го вкарайте в дупката за аварийно отваряне.

След това може да махнете предния панел без много усилия.Лампичката се намира отдолу на платката,което е доста неудобно за работа.Вместо това ще махнем панелите за да имам повече място.

След като махнах долната част където беше лампичката,разпоих и премахнах зеления диод.

Ако се огледате от по-близо ще видите че на платката вече има надписи за + .

Отрежете крачетата колкото ви е нужно и запоете новия диод,който вече сте закупили и съобразили точно какъв ви трябва естествено.Сложете всички панели и чаркове обратно и включете сидито.

Не е зле за 15 минути работа.Можете да сложите всякакви цветове и дори от тези с по няколко,само внимавайте за напрежението им.

Преведена от Тhe EnD Взета от : gideontech.com

Въпроси и коментари по темата в нашия форум ТУК

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here