Модинг конкурс от nVidia

Steampunk конкурс от добре известния производител на графични чипове nVidia.

nVidia, заедно с няколко свои партньори (Viewsonic, 1В, училище за дизайн в реално време, Render.ru, Steampunker.ru и ModsBG.com) обяви конкурс за модифирицане на тема ‘Steampunk Vision 3D’. Конкурсът е в чест на пускането на пазара на дългоочакваната игра Bioshock 2, която е символ на Steampunk изгледа. Тук не става дума за модифициране на кутия или периферно устройство, а точно за модификация на 3D очилата на nVidia.


Конкурса има две категории:

  • Семинар – за участие в него е необходимо да се направят очила, оформена под Steampunk модел и да се представи техния работен лог (work log).
  • Студио – за участие в него е необходимо да се направи 2D или 3D модел на бъдещите очила. Нещо като прототип.

В конкурса могат да вземат участие всички желаещи. А някои от наградите са:

  • PC базирано на NVidia Ion;
  • Комплект 3D Vision (монитор/3D очила/видео карта);
  • Видео карти;
  • Както и една специална награда – безлатни дизайнерски курсове.

Нека не забравяме и поощрителните награди – тениски, чанти, USB памет и прочее.


Работите се приемат до 15-ти Май 2010 година, за да могат любителите на Steampunk идеята да имат достатъчни време, за да участват. Подробности за конкурса можете да намерите на сайта на nVidia или на Steampunker.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here