Кои спортни залози са най-популярни

От десетилетия спортните залози са част от адреналина и тръпката на много хора, които искат да се забавляват и да печелят реални пари. Кои са най-популярните видове и на кои спортове най-често се обръща внимание?

Спортни залози

Какви видове спортни залози се използват

Индустрията за онлайн залагане постоянно се развива и подобрява, което налага и нейното неспирно разнообразие. Популярността нараства с всеки изминал ден и към днешна дата съществуват различни видове: единични и множествени спортни залози. Но какво представляват? Това е еднократно предположение за краен изход на дадено събитие. Наричани са още сингъл. Те могат да са за победа на даден отбор в края на мача или през първото полувреме. Тръпката от подобен тип спортни залози е голяма, а печалбите – задоволителни.

Множествените варианти за избор са по-рискови, но при тях и печалбите са по-големи. Те още се наричат “акумулатори” и предлагат значително по-големи коефициенти. Ако при сингъл селекциите правите само един избор, то при втори залог той става множествен. На места можете да ги срещнете и под името парлей или комбо. Особеното тук е, че ако направите две или повече спортни селекции, условието е да ги познаете, за да спечелите.

На кои спортове се залага най-много

Разнообразието от спортове в сайтовете на съвременните букмейкъри е огромно, но съществуват само няколко разновидности, които са най-предпочитани сред съвременните играчи:

  • Футбол – отборна игра, чиято популярност е сред най-високите от всички видове подобни събития;
  • Баскетбол – отново отборна игра, която по популярност е след тениса и се разиграва на закрит терен;
  • Волейбол – отборна игра, разигравана на закрит терен, въпреки че има и разновидност на плажа, както и на открито;
  • Тенис – игра с двама съперници, която по популярност е след футбола.

Какви възможности предлагат букмейкърите

Освен описаните се различават с отделни възможности за избор, като прогнозиране на броя на картоните в мача или завършването на срещата с определен брой под/над голове. За увеличаване шансовете за печалба се прилага и т.нар. хендикап, който добавя преднина от половин или един цял гол в срещата, така че да се елиминира възможността за равенство. В този случай се прави селекция само за краен изход в срещата: победа или загуба. Двоен шанс е друг популярен вид, който дава възможност за избор на два крайни резултата и диверсификация на вероятността от загуба. Така можете да я намалите, вместо да загубите 100% от сумата.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here