Какви скрити камери и подслушватели какво да избера за шпионаж

Все по-често чувам как хората си говорят за скрити камери, подслушвателни устройства и прочие. Сякаш ли те вече не са само за разследващите журналисти, полицаите и частните детективи. Хората се интересуват от това как могат да защитят своя дом, да запишат важен разговор или просто да проверят дали жената им изневерява. Техниката за наблюдение и подслушване вече е много по-масова. Преди време беше трудно да намериш подобна апаратура в България, а сега изборът даже е доста сериозен. Експертите от spy.bg ще ни помогнат да разберем какви скрити камери и подслушватели да използваме.

Нека да започнем с наблюдението. Условно можем да го разделим на две различни категории – активно наблюдение и статично наблюдение. В единия случай ще имате нужда от камера, която може да е с вас постоянно и да снима, без никой да заподозре. В другия случай ще имате нужда от камера, която да поставите някъде тайно и дългосрочно да се сдобиете с втори чифт очи. И за двата варианта има много интересни предложение.

Нека обърнем внимание на активното наблюдение!

Виж варианти за скрити камери

При него става на въпрос най-вече за записване на разговори, срещи, събиране на доказателства за нечие деяние, но на място. Имате нужда от предмет, който може да се побере в джоба ви, може да бъде изваден по всяко време, за да свърши своята работа. Тук има няколко различни идеи, за които ще поговорим.

#1Скрита камера в химикалка!

Определено много добро попадение за всякакви нужди. Камерата и е лесна за насочваме. Побира много записи, макар и батерията и да не може да снима с дни. Ако имате нужда от помощник за наблюдение с продължителност 1-2 часа и искате да минимизирате риска от разкритие, това е вашият избор.

#2Скрита камера в ръчен часовник!

Идеален както за ежедневни подвизи, така и за по-формални събития. Разположен на китката лесно може да заснеме всяка една част от полезрението ви. Още по-интересното е, че повечето часовници могат да са водоустойчиви, което понякога може да е полезно. Никой няма да заподозре часовника, ако ви види да си миете ръцете с него.

#3Скрита камера в очила!

Ние сме почитатели на ето този вариант. Очилата са нещото, което никой няма да заподозре. Камерата е поставена скрито до едното стъкло, незабележима е. За да заснемете някой или нещо, то просто трябва да се обърнете и да го погледнете. Никога не е било толкова лесно.

Налични са още флашки, дистанционни, ключове за кола, каквото си пожелаете. Доста от устройствата предлагат и възможност за записване на звук. Получавате 2-в-1 – видеозапис с перфектен звук.

Какво обаче за статичното снимане?

Ако трябва да наблюдавате вкъщи, в офиса, или като цяло в някое помещение. Тук има два варианта:

Малка камера, която може да бъде поставена навсякъде. Това може да в някое цвете, зад телевизора, до някое огледало. Малки и трудно забележими, подходящи в много сценарии. Единственото, от което имате нужда е добро място, на което да поставите камерата.

Вторият вариант е да разчитате на скрита камера, но този път тя да е нещо като стенен часовник, датчик за дим, будилник. Избирате според средата, в която ще наблюдавате. Тук рискът за разкритие е минимален. Никой няма да свали часовника от стената, за да провери дали има камера на него. Дори и да го направи, най-вероятно няма да я открие. Тук отново може да изберете модел, който да записва и аудио.

Сега ще обърнем внимание и на подслушвателните устройства.

Тук вече отиваме на много професионално ниво. На първо място може да се сдобиете с подслушвател за телефонна линия. Имате нужда от достъп само за няколко минути и воала – вече ще можете да прослушате всеки един разговор.shpionska-kamera

Ако търсите подслушване по време на запис, както по-горе споменахме има шпионски камери, които позволяват и записването на звук. Има различни комбинации подслушватели с камери, просто трябва да си изберете.

Тук по интересното е, че може да се сдобиете с подслушвателно устройство за кола, което в същото време може и да я следи. Не е ли яко? Има варианти с повече от един микрофон и с много различни функции.

Ако желаете да получите повече информация, винаги може да посетите уеб магазина Spy.bg, за да я получите! Успех, Бонд, Джеймс Бонд!

1 коментар

  1. Хубаво е че вече и на нашия пазар има голямо разнообразие от тези джаджи. Макар че доста хора ги отхърлят открито, то определено биха се възползвали от тях, просто ножа не им е опрял до кокала както се казва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here