Как се настройва смарт часовник?

Ръководство за настройка на Smartwatch и основни приложения

как се настройва смарт часовник?

Това ръководство обхваща първоначалния процес на настройка на новия Ви смарт часовник, включително как да персонализирате циферблата на часовника и основните приложения, които трябва да изтеглите.

Инструкциите се отнасят естествено за Apple Watch, часовници с Wear OS (бившето Android Wear) и всички други платформи за smart часовници.

Първоначални настройки на смарт часовник

Следвайте тези стъпки, за да настроите своя умен часовник:

  1. Свържете устройството с включеното зарядно устройство, така че да започнете с пълна батерия.
  2. Изтеглете подходящото приложение, за да свържете вашия смарт часовник с телефона си. Например на часовници с Android изтеглете приложението Wear OS от Google Play Store.

циферблати за smart часовнициВажно! Приложението Apple Watch вече е инсталирано на iPhone, работещи с iOS 8.2 или по-нова версия.

  1. Свържете интелигентния часовник към телефона си чрез Bluetooth. Активирайте Bluetooth на телефона си и трябва да видите как интелигентният ви часовник се появява като налично устройство. Изберете го, за да се свържете.

Персонализиране на смарт часовник

За да добавите необходимото ниво на персонализация към вашето устройство, така че да Ви бъде удобно, като начало можете да изтеглите нов циферблат. Циферблатите са достъпни от мобилното приложение на часовника ви, но можете също да получите циферблати от приложения на трети страни като Facer.как се свързва смарт часовник с телефон

Ще намерите разнообразие от визии – от аналогово изглеждащи дизайни до циферблати, които в допълнение към съандартния часовник, показват атмосферните условия, прогноза за времето, физическа активност и др.

Повечето производители на интелигентни часовници също продават множество каишки и верижки, така че ако ви омръзне идващата с часовника, можете да си купите нова, която е стомана, кожа или друг цвят.

Важно! Активирайте известията на часовника си, за да получавате съобщения и други входящи актуализации от телефона си.

Приложения за смарт часовник

Освен текстови известия и актуализации на Google Now (за потребители на Wear OS), приложенията са основното нещо, което може да направи умния часовник незаменим помощник за Вашето ежедневие.

Ще откриете, че много от любимите ви приложения вече са съвместими със смарт часовници. Например Instagram работи на Apple Watch , докато IFTTT и iHeartRadio са съвместими с Wear OS. Google Play има специална секция за Wear OS, а App Store има категория Apple Watch. Потребителите на Pebble ще намерят съвместими приложения чрез приложението Pebble на телефона си.Приложения за смарт часовник

Най-стандартното, което много от собствениците на смарт часовници използват още от ден 1-ви, е изтеглянето на приложение за фитнес. С тяхна помощ те проследяват тренировките си, заедно с храненето и изгарянето на калории.

Естествено задължително е да имате и приложение за прогноза за времето и приложение за водене на бележки като Evernote.

След като имате повечето необходими приложения, можете да посочите кои известия искате да получавате на вашия смарт часовник. Така може да сте сигурни, че във всеки момент ще знаете какво се случва по света и конкретно във Вашия кръг от интереси.Настройване на смарт часовник

А как да изберете най-добрия смарт часовник за най-ниска цена, вижте в Emk.bg.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here