PC Modder Ruler & Gauge

alt

Комбинация от линия и още нещо.

alt

Линията е най-важен инструмент за модифициране и аз съм този, който иска да комбинира всичко необходимо за проектиране на PC кутия, ремонт и модифициране.Линията включва инча и милиметри и шаблони на местата за монтиране на вътрешни и външни дискове. Има вградени размери на винтовете за да се определи точния размер. Шаблоните спестяват време при определяне размера на отворите за винтовете на вътрешни и външни дискове, и включва диаметри за ключове и маркучи за водно.

Линия е направена от Mnpctech ,ТУК!.Краищата на линията е скъсена за точни измервания.

alt

В края на линията е за определяне на общата дебелина на материала, използван за изграждане на кутия или модване на фабрична кутия.

alt

Няма повече Google всеки път, когато трябва да се намери десетичната графика .Също така включва размер на отворите за винтовете и таблица.

alt

Напоследък все по-често на пазара се предлагат по-големи охлаждащи вентилатори .Линията определя размерите на вентилаторите от 40mm до 250mm.

alt

Диаметър на вентилатора е 200мм.

alt

Аз винаги намирам различни болчета за компютър и се чудя „какъв размер резба са?“

alt

Използвайте устройството за измерване на 6 / 32, 8 / 32, 10/24, 10/32, 1/4-20, 3мм, 4мм, 5мм, 6мм размери на резби.

alt

Когато проектирам кутия от нулата, мога да използвам шаблоните за отбелязване места на болтовете за 2.5 SSD и 3.5, 5.25 оптични устройства.

alt

Размери на Lamptron ключета 16 mm / 22 mm , G-1 / 4 & G 8.3 watercool фитинг и маркуч. Комбинация от линия, шаблони и размери на резби ще ви спести време с компютърни проекти и ремонти. Можете да поръчате линията от сайта на Mnpctech.

Източник: casemodblog.com

 

За въпроси, коментари и предложения – нашият форум е на Ваше разположение!

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here