iPhone поставки

Няколко ръчно-направени джаджи за притежателите на iPhone.

Седях и си мислих, че искам да създам поставка за своя iPhone само от подръчни материали, но все пак да изглежда готино. И така се появи идеята за използвам стари дискове (или DVD-та).

Ще ви трябва Дремел, 13-14 диска, лепило или силикон и дата-кабел за самия iPhone.

С Дремела изрежете малко от горните 4-5 диска, за да може да напъхате конектора на кабела почти, но не целия.

След това поставете кабела както се вижда от горната снимка. А на долната се вижда, че съм положил кабела през няколко диска, за да се получи що-годе равна повърхност отдолу.

След това вече залепете дисковете един за друг като гледайте да са максимално притиснати, за да не позволяват на кабела да шава.

Тогава вече ще сте готови да поставите своя iPhone.

 

 


3G iPhone-ът за жалост няма поставка в комплекта, както е при 2G-то, затова решихме да си направим собствена. Такава, каквато всеки ще може да си направи и то от почти всякакъв материал.

 

Не бяхме сигурни, че обикновенните листи за принтер ще издържат не тежестта, но след като опитахме няколко различни дизайна и остановихме, че издържат.

Ще ви трябва принтер (за да отпечатате схемата), но може и да Я пририсувате; лист A4; и остри ножици.

Свалете схемата от ТУК! Принтирайте Я и Я изрежете. След това само Я сглобете. Нашия екип реши, че дата-кабела дава допълнителна стабилност на телефона, а и лесно се поставя и маха.

 

 


Последната поставка, която нашия екип успя да разработи е доста… уникална. Искахме да гледаме филм, но както и да подпирахме телефона той така и не заемаше правилния ъгъл, който да е удобен за гледане. Решихме проблема по следния начин:

 

Необходими са ви четири ластички и пет молива.

Първо свържете два молива с един ластик, за да имате здрава упора за телефона. След това оформете триъгълник като използвате още два молива. Накрая добавете и последния молив, който да подпира конструкцията отзад. А ако имате бюро, което е с по-хлъзгава повърхност обърнете молива наобратно (с гумата надолу), за дори още по-голяма стабилност.

Можете да настройвате стабилността на конструкцията само като затягате или отпускате най-горната ластичка.

Източник: Geeky-gadgets.com

Превод: Poltargaista

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here