Интервю с А. Стойков

alt

Aсен Стойков, от София.

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Би ли се представил?

* Казвам се Aсен Стойков , от София.

 

* С какво се занимаваш в момента (работа/учебни занятия)?

* Работя в сферата на образованието и разбира се през свободното време се занимавам като хоби с Модинг и Тунинг

 

* Кога за първи път се сблъска с това изкуство – модинга?

* Един приятел ме запали преди доста години когато за първи път видях компютър сложен в шише от Уиски и бях просто впечатлен от това изкуство 🙂

 

* Вярваш ли, че може да се печели от подобно нещо? А ти колко си инвестирал в своите проекти?

* Разбира се че може да се печели , от всичко може да се печели в модинга на компютри това все пак е изкуство и има своята аудитория и клиенти. Лично аз немога да сметна

колко пари съм инвестирал, но не е малко, през последните няколко години съм направил много любителски компютри да изглеждат оригинални и нестандартни.

 

* Кое е последното нещо, което си модвал?

* Ами последното нещо което бях модва беше една стара машина която я вградих в една развалена малка микровълнова печка, беше много забавно 🙂

 

* А би ли ни описал как изглежда кутията ти в момента? Ще ни покажеш ли снимка на кутията си?

* В момента нямам интересна кутия поради естеството на ежедневието ми, но ще има скоро изненада мисля да направа нов личен фурор в модинг изкуството и ще ви го представя.

 

* Интересуваш ли се още от модинг и какво е мнението ти за модинга и България?

* Модинга е много интересно изкуство и разбира се то добива с всеки изминал ден почва у нас. Благодарение на сайта modsbg и форума му това ще стане по-бързо и лесно.

 

* Кажи нещо на начинаещите и напреднали модъри…

*Не влизайте в някакви рамки на невъзможното и възможното просто всичко може да бъде постигнато стига да желае човек ! Няма граници за това кое къде и как може да бъде постигнато и направено.Следвайте си личната фантазия и ако имате затруднения потърсете ни в този хубав форум !

А за всички :

Светът е един много пъстър и е пълен с разнообразие на различни характери , гледни точки, погледи към света. Просто гребете с шепи и моделирайте със съзнанието колкото можете защото живота е кратък и определено имаме малко време да оставиме отпечатъци за идните поколение. Модинга е един дял от изкуството и не по малък за фантазията.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here