Интервю с ArMaNi158

alt

ArMaNi158 – Другият новинар на екипа!

Би ли се представил?

Казвам се Майкъл Йорданов,на 15 години от Русе.

С какво се занимаваш в момента (работа/учебни занятия)?

Уча в ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“ Русе, специалност „Компютърна техника и технологии“.

Кога за първи път се сблъска с това изкуство – модинга?

Ами то си беше абсолютно спонтанно. Преди 2 години,когато търсех как да си добавя още един вентилатор на компютъра. Случайно докато се ровех из „Google“ попаднах на ModsBG. Това бяха едни от най-интересните ми дни свързани с модинга. И от тогава не съм прекъсвал да посещавам сайта, когато имам свободно време.

Вярваш ли, че може да се печели от подобно нещо? А ти колко си инвестирал в своите проекти?

До сега съм инвестирал може би една прилична сума, свикнал съм да си направя нещо сам, а не да си го купя. За печалба от модинга вярвам, но не и в България (90% съм сигурен), защото българина не е свикнал да дава за да види даден компютър или подобие на компютър, дори и каквото и да е.

Кое е последното нещо, което си модвал?

Последното нещо, което модвах е компютъра, чийто проект го има във Форума,който не е завършен.

А би ли ни показал как изглежда кутията ти в момента?

Ще ви покажа незавършената кутия която модвам (Wurzer 25), но по нея ще работя още доста. До сега това, което направих по нея нещо куца, за това мисля на лято да я завърша.

alt

Интерисуваш ли се още от модинг и какво е мнението ти за модинга и България?

Модинга в България може би е известен само в интернет пространството, за разлика от другите напреднали държави. Но аз съм оптимист човек и все пак мисля,че всеки би намерил някакви средства за това хоби. Разбира се,винаги съм се интересувал кое как да модна, преобразя или направо да вградя някаде, където то ще е незабележимо.

Кажи нещо на начинаещите и напреднали модъри…

Напреднали  модъри,очакваме все така да ни сразявате със страхотните си проекти.Начинаещи, не се страхувайте, че ще объркате нещо, защото така ще се научите да го правите. Ако имате колебания за нещо в нашия форум има доста полезни съвети, решения и препоръки. Трябва да имате въображение, фантазия, изобретателност, а другото си го има в сайта. В модинга това са основните средства при начинаещите.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here