Хакнете и спечелете 150.000$!

Хакнете новото устройство на Victorinox и спечелете невероятната сума от 150 000$!

Secure Pro biometric encrypted storage device – е готово да бъде подложено на хакерски атаки. Създателите му са убедени до такава степен, че то е непробиваемо, че дори са обявили награда от 150 хиляди долара за този, който успее да го хакне.

Това устройство ще се появи за първи път на 25 Март в Лондон. Там са поканени експерти в програмирането, тестването на кодове, както и едни от най-големите техно-гурута в света, като целта им е да изпробват устройството до краен предел. Ако и вие сте някои от въпросните експерти и успеете да го ‘пречупите’, то наградата със сигурност ще бъде ваша.

На всеки участник ще му бъдат предоставени два часа, за да намери достъп до Secure Pro паметта. Secure Pro паметта на Victorinox е била прегледана в CES, но никой американски експерт не е успял да пробие защитите. Научете повече за това събитие тук.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here