Голф-вентилатор

Въпреки популярността на пернишките VW Golf тук става дума за специфичната обвивка на топките за голф.

Въпреки, че голфа не е много популярен в нашата страна, вероятно много от вас са виждали специфичния вид на топките за голф. Те са кръгли, но по тях има много малки сферични вдлъбнатини. Може би малко от вас знаят, че те не са направени в името на по-добър външен вид, а за увеличаване на аеродинамичните характеристики, които позволяват на топките за голф да изминат десетки, дори стотици метри, като намаляват тяхното съпротивление с въздуха и стабилизират полета.

От компанията Zaward решили, че такова подобрение не би навредило на компютърните вентилатори и пуснаха в продажба новия си вентилатор Zaward 140mm ZG2-140A с PWM управление.

Специалистите от DragonSteelMods решиха да проверят колко е ефективна новата мярка и направиха подробно ревю на новия вентилатор.

Източник: ModMag

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here