Функционалности на шпионски камери и къде можем да ги открием

шпионски камери екстри

Употребата на шпионски камери става все по-предпочитана и ценена и причините за това никак не са малки или маловажни. Бидейки изключително удобни и дискретни, те са предпочитани в редица случаи, в които дадено наблюдение следва да се осъществи максимално незабележимо. За разлика от големите професионални камери, които често се монтират на видими места и служат за други цели и за наблюдение на тълпи от хора на публични места, скритите такива, още познати като шпионски камери, обслужват съвсем други нужди.

Ако искате да разполагате с частен видео или аудио запис, то тези устройства са перфектни за целта. Малки и с възможност за позициониране на всевъзможни места и в разнообразни по вид и потребление предмети, те със сигурност ще ви предоставят множество от екстри и функционалности.

Нека разгледаме някои от тях – шпионските камери предоставят записи и снимки с високо качество. Така винаги ще сте сигурни, че разполагате наистина с добро съдържание. Поддържат както аудио, така и видео записи. Биха могли и да бъдат използвани като фотоапарат в качеството си на устройства, правещи и снимки. Устройствата, в които са вградени шпионските камери, са оборудвани и с достатъчно количество вътрешна памет, която да съхранява вече направените записи.

В какви именно предмети бихме могли да вградим шпионски камери? Нека започнем от химикалките, тъй като всеки от нас ежедневно си служи с тях. Това е може би един от най-лесните и незабележими начини, по които бихте могли да направите запис, независимо дали аудио, или видео такъв. Микроскопичните размери правят камерата незабележима, а, в повечето случаи, това е и именно целта. Шпионските камери в химикалките са снабдени с два режима на работа – в режим „запис“ записват аудио, видео или снимки, които съхраняват във вътрешната памет, а в режим на заснемане чрез WiFi предават сигнала към смартфон в близост с помощта на мобилна апликация.

Друг често употребяван предмет, в който се позиционират шпионски камери, е димният детектор. Това е изключително подходящо място за инсталиране на скрита камера, тъй като е разположен или на стената, или на тавана, което предоставя широк ъгъл на заснемане и наблюдение на цялото помещение. Този тип камери работят също на WiFi принцип, предаващи сигнала на смартфон или настолен компютър и лаптоп. Предпочитано решение са, когато желаете видеонаблюдението да е дискретно и да обхваща възможно най-голям периметър. Често подобен тип шпионски камери в димен детектор се използват в офисите, бизнес сградите, както и в общите части и фоайетата на обществени помещения и сгради. Със сигурност продуктът ще оправдае очакванията ви и ще ви позволи да разполагате с необходимата информация.

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here