Да скрием Аудиото

alt

alt

Да скрием Аудиото или един разказ с много снимки

 

 

Чудех се с какъв мод не сме се занимавали и се поразрових в нета по-така. Попаднах в един френски сайт (бе поне мисля че е на франсетата) и какво да видя? Мод на аудиокарта. Е, не съм по френския, но накратко мога да си направя сметка за какво иде реч и да Ви го обясня.

Сега, това е звуковата карта, която ще се полза за целта ни.
alt
alt
Взимате лист хартия формат А4. На него ще очертавате размера и положението на картата и конектора за слота. Понеже скриването на аудиото ще се реализира с цяло парче плексиглас (какъвто имате), е ВАЖНО да пресметнем и колко е отвора на „П“-образния профил, който ще правим. Примерно 1см. Така, ако ви се намира пистолет за топъл въздух ще е супер. Е не че неможете да викнете комшийката да помогне, но ще стане по-бързо с пистолета. Така, нагрявате където трябва плексито и огъвате, че да се получи „П“ като „Перфектно“. Е и дупки за захващане трябва да направите съответно. Ако Вие мързи да правите дупки, взимате няколко от столицата. Дано не усетят липсата, че не ми се говори. Е може малко да се наложи да резнете тук там по парчето, но само ако Ви се налага.

altaltaltaltalt
Ето как би трябвало да се получи.

altaltalt
Ако и на вашата карта, конекторите за молекса и плоския кабел са като на този модел, то се знае, че пак ще тичате до СФ за дупки.

altaltalt
И понеже търсите естетиката, желателно е заличите всякакви следи от драскотини по изделието (ако сте направили такива ; или ако материала ви е прозрачен и надраскан). За тази цел, ще играе много ситна шкурка (номер 500-800). И накрая с водна, че да е фешън.

altalt
Това е резултата.

alt
Да добавим и едно на пръв поглед, ненужно орнаментче. Предварително избрано, оразмерено и изрязано от плексиглас или от каквото сте почнали да ползвате. Да не забравите дупките!

altaltalt
Споменах ли за естетиката? Е мисля да пръснем една-две ръце боя на творението, и сме готови. У-ля-ля…ВОАЛА!

altaltalt

 

За въпроси, коментари и предложения – нашият форум е на ваше разположение!

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here