Честита Нова Година!

 

 

 

 

 

Честита Нова Година!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Честита Нова Година от екипа на ModsBG.com.

Пожелаваме Ви безкрайно много здраве, късмет, любов, пари, успехи, сбъднати мечти и нови модове през предстоящата 2011-та година.

Благодарим на всички вас за оказаната подкрепа през изминалите вече пет години. На прага сме и на шестата година от създаването на сайта, който продължава да се развива благодарение на Вас самите!

Вашата подкрепа ни дава сили да надминем себе си и очакванията Ви и да представяме все по – добри модове и новини от света на модинг общността. Надяваме се, че и през предстоящата година ще оправдаем доверието Ви.

Желаем Ви много успехи, усмивки и приятно прекарани часове пред монитора, а на членовете на нашия екип в добавка към горното – още много ползотворна работа и хъс, защото без Вас и техните усилия ние не бихме били това, което сме.

Благодарим Ви.

Нека вашите желания да бъдат нашите скромни пожелания.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here