Поставка за дискове от старо CD

Този мод отнема малко време и ще ви помогне да се отървете от хауса от дискове по един уникален начин.

От какво се нуждаем?Дремел разбира се,най-важното нещо за нашия мод.Кабел за ъгъла след ряза,шпиндел или нещо друго на което ще слагаме дисковете,лепило и спрей по желание.

Първото което трябва да направим е да разглобим сидито и да махнем панелите.С помоща на дремела режем място за поставката на горния панел.

Минаваме със спрей и слагаме кабела или уплатнението,каквото имате,на ръба.

След като вече сме сглобили може да залепим и шпиндела(това е онази голяма кутия с дискове с по 50 100 диска …. трябва да се сещате) Режем долната част така че да пасне в CD-то.Винаги може да измислите друг начин – друго вместо шпиндел 😉

Готови сте ….

Ако всеки ден записвате по два три диска и ви се налага постоянно да ровите за дискове този мод е за вас.Вече с натискането на един бутон имате дискове точно над записвачката.Или просто искате някой Windows със драйверите и програмки винаги под ръка 😉

Може да вкарате и малко светлинно шоу 😉

Преведена от Тhe EnD Взета от : RBmods

Въпроси и коментари по темата в нашия форум ТУК

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here