Мишка състезател

Карбон, ярки цветове и светлини, бърза скорост и защитни решетки – това са мишките на бъдещето!

Тъй като досега не бях правил мод на мишка, реших като за първи път да опитам нещо по-грандиозно. Избрах стара мишка на Logitech, тъй като не бях сигурен, че мода ще се получи.


Първата стъпка е да разглобим мишката и да покрием горните части с тефлонова хартия, за да се предпазим от евентуално залепване на карбона върху пластмасата. Все пак ще правим отливка от тях.

След това покрих частите с два ката карбонови нишки потопени във епоксидна смола. Когато всичко изсъхна премахнах карбонената кожа от пластмасата и излгадих всичко. За момента се получи това:

След това идва частта с детайлите. Аз търсих по-спортен вид.

След това нанесох няколко слоя грунд и след това още няколко слоя ярко червена боя върху основните части на мишката.

Докато чаках всичко да съхне намерих стари парчета от някаква ситна мрежичка. Изрязваме подходящите размери и залепваме от вътрешната страна на мишката, за да придадем по-злобен вид.

След това трябва да нанесем обилно количество защитен лак върху карбоновата кожа.

След сглобяването на мишката се получи това:

 

p>А ето как се вижда всичко, когато работи в тъмното:

 

Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here