Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/modsbgco/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Правила за писане във форумите на ModsBG
ModsBG.com форум
February 16, 14, 2019, 02:21:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Вижте нашите съвети за избор на графичен таблет!
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Правила за писане във форумите на ModsBG  (Read 3263 times)
FEEL_MY_HATE
mnm2
Юзър


Репутация +36/-0
Offline Offline

Posts: 129


Solid SnakeWWW
« on: April 12, 19, 2007, 07:19:40 PM »

Правила за писане във форумите на ModsBG

1.1 Официалния език на форума е българският. Мненията трябва да са написани на кирилица, не се приемат мнения на латиница. Мнения на друг език се приемат само, ако темата го изисква. Мнения написани с латински букви ще бъдат редактирани, при повторна тема написана на латиница тя ще бъде изтривана без предупреждение. Забраняват се също така често срещаните заместители "4" и "6" за буквите "Ч" и "Ш".

1.2 Участниците във форумите са длъжни да спазват добрия тон и да уважават чуждото мнение.

1.3 Не се допуска дискриминация на основата на възраст, пол, раса и вероизповедание.

1.4 Забранява се използването на непристоен речник.

1.5 Не се допускат публични нападки и разрешаване на междуличностни конфликти във виртуалното пространство на форума. Моля използвайте ЛС, ICQ, Skype и т.н. за разрешаване на личните ви конфликти.

1.6 Желателно е да се обсъжда само по зададената тема, както и да се пише според тематиката на дискусионния форум.

1.7 Участниците във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за личностни изяви от типа на безсмислени монолози, които не предизвикват интерес у никого от присъстващите.

1.8 Забранява се публикуването на адреси на сайтове съдържащи нелицензиран софтуер, музика, детска порнография и други такива, забранени от закона на Република България.

1.9 Забранява се публикуването на подвеждащи линкове и отявлена реклама.

1.10 Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), цветен текст и др.
Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, Huh??? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.

1.11 Желателно е заглавието на нова тема да е подходящо и описателно.

1.12 Модераторите на форума си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

1.13 Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. не се толерират. Мненията ще бъдат редактрирани, а потребителят е въможно да получи и бан за неопределено време.

1.14 Забранена е промяната в съдържанието на мнение или тема, съдържащи редакция от модератор или администратор. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на Правилата на форума и никът на съответния участник ще бъде деактивиран. Ако действията на модератор и потребител се случат едновременни, тогава окончателният вид на мнението ще бъде уточнен чрез ЛС.

1.15 Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата Ви трябва да се подразбира съдържанието й.

1.16 Не пускайте второ мнение, веднага след първото - използвайте вместо това бутона Промени (Modify) за да добавите нещо или да промените мнението си!
« Last Edit: February 08, 01, 2011, 01:11:51 AM by BMW ///M Power » Logged

design :: [di'zain] :: замислям, възнамерявам, проектирам
Настоящ проект: Project: SEPULTURA/временно спрян/
ModsBG.com форум
« on: April 12, 19, 2007, 07:19:40 PM »

 Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!