ModsBG.com форум
September 29, 01, 2022, 01:40:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Вижте нашите съвети за избор на графичен таблет!
 
   Home   Help Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: Едно наистина добро предназначение на стария ни телефон  (Read 35603 times)
Gueswhoaz
Юзър


Репутация +7/-1
Offline Offline

Posts: 1430



« Reply #60 on: November 02, 22, 2009, 10:10:34 PM »

Бе човек вместо да правиш схеми и да се обясняваме по 3 страници вземи +3.3V от захранването и си готов. Има го на куплунга за дъното ти. Оголваш жицата и си запояваш още едно кабелче. Кефти маса отвсякъде.
Logged
ModsBG.com форум
« Reply #60 on: November 02, 22, 2009, 10:10:34 PM »

 Logged
morskia
Юзър


Репутация +0/-0
Offline Offline

Posts: 58



« Reply #61 on: November 02, 22, 2009, 10:36:28 PM »

И аз търсих реле на 3V в Пловдив неможах да намеря и си моднах едно от 5V  по-лессно е от колкото тази схема
Logged
shani556
Юзър


Репутация +0/-0
Offline Offline

Posts: 1



« Reply #62 on: July 20, 09, 2010, 09:40:11 AM »



                Здравейте! Това е добра идея. Та въпросът ми е, минава ли през power бутона 220V. ток?

                                 Благодаря Ви предварително!
Logged
Sil3nT
Модератори
Юзър
*****

Репутация +5/-0
Offline Offline

Posts: 558




« Reply #63 on: July 20, 11, 2010, 11:29:30 AM »

  wellcome
Ако имаш предвид бутона който е на предния панел на компютъра - не, той само дава контакат между две жички.
Logged

Добра скорост а ?

Sil3nT
Модератори
Юзър
*****

Репутация +5/-0
Offline Offline

Posts: 558




« Reply #64 on: August 28, 14, 2010, 02:04:00 PM »

Колеги дайте идеи от къде в София да си взема реле на 3 волта. Днес обиколих магазинете на елимекс и конрад - нямаха.
Logged

Добра скорост а ?

morpheous87
Юзър


Репутация +0/-0
Offline Offline

Posts: 219



« Reply #65 on: August 29, 15, 2010, 03:33:36 PM »

Правиш, каквото направих и аз преди време. Взимаш едно 5 волтово реле, отваряш го и му свиваш леко котвичката да може да залепя от 3 волта Smiley
Logged


Прав ток по крив проводник тече ли?
Sil3nT
Модератори
Юзър
*****

Репутация +5/-0
Offline Offline

Posts: 558




« Reply #66 on: August 29, 15, 2010, 03:46:15 PM »

Ще пробвам.  lighten
Logged

Добра скорост а ?

make_it
Юзър


Репутация +0/-0
Offline Offline

Posts: 1



« Reply #67 on: October 21, 17, 2010, 05:01:12 PM »

И аз търсих реле на 3V в Пловдив неможах да намеря...
Има в Пловдив, как да няма, поне на две места въм виждал. Пиши на лични да ти кажа, къде да не става реклама.
TOTO, четох коментарите на видеото, мноого интересни Cheesy
Трябваше да кръстиш темата "Как да си украсим кутийка със светодиоди" ;D Иначе е много полезна.
Ето и решение за телефони без вибрация: Дистанционно рестартиране на комп
И Видео как работи.
Logged
ModsBG.com форум
   

 Logged
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!