Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/modsbgco/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Правила за писане във форумите на ModsBG
ModsBG.com форум
September 25, 12, 2018, 12:37:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Съвети за избор на компютър
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Правила за писане във форумите на ModsBG  (Read 1613 times)
Poltargaista
Администратори
Юзър
*****

Репутация +50/-0
Offline Offline

Posts: 429


VRETIELWWW
« on: November 02, 22, 2009, 10:29:52 PM »

Правила за писане във форумите на ModsBG

1.1 Официалния език на форума е българският. Мненията трябва да са написани на кирилица, не се приемат мнения на латиница. Мнения на друг език се приемат само, ако темата го изисква. Мнения написани с латински букви ще бъдат редактирани, при повторна тема написана на латиница тя ще бъде изтривана без предупреждение. Забраняват се също така често срещаните заместители "4" и "6" за буквите "Ч" и "Ш".

1.2 Участниците във форумите са длъжни да спазват добрия тон и да уважават чуждото мнение.

1.3 Не се допуска дискриминация на основата на възраст, пол, раса и вероизповедание.

1.4 Забранява се използването на непристоен речник.

1.5 Не се допускат публични нападки и разрешаване на междуличностни конфликти във виртуалното пространство на форума. Моля използвайте ЛС, ICQ, Skype и т.н. за разрешаване на личните ви конфликти.

1.6 Желателно е да се обсъжда само по зададената тема, както и да се пише според тематиката на дискусионния форум.

1.7 Участниците във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за личностни изяви от типа на безсмислени монолози, които не предизвикват интерес у никого от присъстващите.

1.8 Забранява се публикуването на адреси на сайтове съдържащи нелицензиран софтуер, музика, детска порнография и други такива, забранени от закона на Република България.

1.9 Забранява се публикуването на подвеждащи линкове и отявлена реклама.

1.10 Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), цветен текст и др.
Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, Huh??? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.

1.11 Желателно е заглавието на нова тема да е подходящо и описателно.

1.12 Модераторите на форума си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

1.13 Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. не се толерират. Мненията ще бъдат редактрирани, а потребителят е въможно да получи и бан за неопределено време.

1.14 Забранена е промяната в съдържанието на мнение или тема, съдържащи редакция от модератор или администратор. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на Правилата на форума и никът на съответния участник ще бъде деактивиран. Ако действията на модератор и потребител се случат едновременни, тогава окончателният вид на мнението ще бъде уточнен чрез ЛС.

1.15 Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата Ви трябва да се подразбира съдържанието й.

1.16 Не пускайте второ мнение, веднага след първото - използвайте вместо това бутона Промени (Modify) за да добавите нещо или да промените мнението си!

=============================================================

Тези правила криво-лево успях да сделая. За сега мисля, че стигат докато се допълнят или редактират за да придобият някакъв финален вид. Моля, ако някой има нещо да допълни към тях или да редактира да го направи за да успеем да синхронизираме нещата по между си.

Поздрави!
« Last Edit: February 08, 01, 2011, 01:17:17 AM by BMW ///M Power » Logged

ModsBG.com форум
« on: November 02, 22, 2009, 10:29:52 PM »

 Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!