5 причини да потърсим компютърна поддръжка

0
426

Компютърната поддръжка е много търсена днес, защото спестява време и пари. Има обаче фирми и институции, които предпочитат сами да се справят с информационните технологии, тъй като се опасяват, че този тип услуги ще им излезе много скъпо. Ние ви предлагаме пет основателни причини да се възползвате от професионалната поддръжка на компютри.

1 – Абонаментната компютърна поддръжка ви позволява да изберете пакет, който да включва конкретни услуги. Така например, можете да се абонирате за инсталация на софтуер и поддръжка на хардуер. Ако пък имате собствени мрежи, то може да поверите на специалистите грижата за тях и следенето за неоторизиран достъп от хакери и други.

2 – Техническата поддръжка може да се извършва и дистанционно, така че не е необходимо да се местите в по-големи офиси, за да намерите място за персонала на съпорта. Ако все пак се появи проблем, който изисква лично посещение, фирмените кадри ще дойдат със собствен транспорт до адреса ви, за да направят диагностика на повредата, и да я отстранят.

3 – Поддръжката на един компютър не излиза по-скъпо от 20 лева. За същата услуга в някой сервиз ще ви вземат много повече, така че помислете и от икономична гледна точка. Подробности за цени и оферти вижте на www.evrista-bg.com, където се намират тарифите.

4 – С професионалната поддръжка на информационни технологии ще спестите много време. Вече няма да се налага да ходите по сервизи и техници, тъй като на ваше разположение ще работи цял екип, който е готов да се справи с всяка една непредвидена ситуация в офиса ви.

5 – Вие не сте длъжни да разбирате от компютри, за да ръководите бизнеса си. За това си има хора, които ще работят неуморно, за да ви осигурят необходимото спокойствие. Това е една от най-основателните причини да използвате възможностите на аутсорсинг фирмите в бранша.

В обобщение

Е надяваме се, че ви убедихме, в полезното действие на компютърната поддръжка. Сега оставяме на вас да вземете решение дали ще намете специалисти на работа или ще предпочетете да я карате по стария начин, когато обикаляхте сервизите в страната.

Сподели
Обичам компютрите още от годините, когато на Правец 82 играехме CrossFire, Aztec и, ако нямаше флопи, сами пишехме "Лапни хапка". С времето компютрите се промениха, но удоволствието да се занимавам с техники - не. Вижте някои полезни теми - "Как да изберем SSD", "Избор на графичен таблет"

ВАШИЯТ КОМЕНТАР