Здравейте,искам да изразя мнението си пред всички Вас,относно сайта,форума и екипа на Modsbg.com.Ще пиша за всяко по отделен параграф

.
За сайта и форума Преди време бях на гости в един приятел.Той ми показа сайта,хареса ми и започнах да чета статии постепенно.Харесвам е слабо казано-обожавам Modsbg.com защото:
-винаги можеш да видиш нещо необикновенно,нестандартно,сътворено със желание и любов към техниката;
-винаги можеш да прочетеш някой туториал "Как да си направим" или "Как да си моднем" ;
-винаги екипът е бил супер коректен и са помагали със каквото са могли

Евала! ;
Визуално Modsbg.com е много добре направен,всичко е опростено до минимални усилия (на сивото вещество

).Не прави проблеми,не зарежда бавно-признаци на добра работа от РАЗБИРАЩИ хора
Форумът е подреден добре,няма безразборни теми заради поддръжката от страна на модераторите.За разлика от много други чужди,а и български форуми,тук НЯМА бъгове,визуално не дразни окото.Един стегнат и добър форум...на кратко-Перфектният!
За екипа Забелязал съм че в доста форуми има омраза към нуубовете (n00bs).Съфорумниците се дразнят защо нубарите не знаят.Ами никой не е роден научен...нали така?Тук в Modsbg я НЯМА тази омраза-всички се държат на ниво както и помагат със каквото могат.Забелязал съм че също се взема под внимание доста интересна черта-Уважение!Уважението тук е един от главните приоритети което супер много ми харесва
Администраторите са разбрани и кадърни хора : ) Лично съм го забелязал при SHADOW и BMW ///M Power.
Модераторите-следят за случайно или неправилно постната статия.Благодарение на тях тук НЕ цари хаос.Също като администраторите-страхотни пичове и много отговорни.
Браво момчета,все така напред

! Modsbg.com - най-добрият сайт за модинг ентусиасти